Har du lyst til å skrive for oss?

Har du lyst til å skrive for oss  - Har du lyst til å skrive for oss?

Vi er alltid på jakt etter gode skribenter som vil bidra med spennende stoff. Er det noe du tenker at du har lyst til å bli med på? Da er det bare å lese videre, så får du vite hva vi ser etter og hvordan du kan ta kontakt med oss. Vi venter spent på deg.

Hva ser vi etter?

Vi ser etter dyktige folk som er gira på å skrive. Du kan velge selv hva du vil skrive om innenfor temaene vi dekker. Helst skal det handle om design av nettsider og andre webutviklingstjenester, men vi er åpne for forslag om andre tema i samme bransje også.

Du trenger ikke å kjenne på noe forventningspress fra oss. Vi skjønner at det finnes mange skriveglade der ute som også har andre interesser og hobbyer. Det er derfor ikke slik at vi forventer at du skal bruke all fritiden din på å skrive for oss. Du velger altså selv frekvensen på hva du vil skrive.

Hva kan du bidra med?

Du kan bidra med akkurat det du har lyst til. Vi er utrolig takknemlig for folk som har lyst til å bidra. Dersom du tenker at du vil skrive tekster for nyhetsbrevet vårt, så kan du det. Du kan også bidra til hjemmesiden. Det å se sitt eget navn publisert et sted er spennende for ganske mange, så her har du absolutt noe å glede deg til!

Er du nysgjerrig?

Da er du absolutt du den personen vi ser etter. Vi er skikkelig gira på folk som liker å lære, for det gjør nemlig vi også! Vi mener at man bør lære hele livet, og det er mottoet vårt. Greier du å leve etter dette mottoet så anbefaler vi deg også å ta kontakt!

Vi håper at du har fått lyst til å begynne å skrive litt for oss. Det er bare å ta kontakt via nettsiden vår, eller via kontaktskjemaet vårt. Da skal du få beskjed om hva vi trenger å vite. Kanskje du allerede har skrevet noe som du tenker passer perfekt inn på hjemmesiden vår? Da er det bare å sende inn dette også. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Create AccountLog In Your Account